Dempen ongedaan maken Demp gebruiker

Iejun

Iejun

op May 13, 2015

Discussie titel: Meer bescherming voor eigenaren met minder stemmen binnen een VVE met een groot-eigenaar

bedankt voor al jullie reacties :)

ik ben met 1/6 deel eigenaar en de andere 5/6 deel is de groot eigenaar dat even ter aanvulling. Ik dacht samen met deze eigenaar op normale wijze te werken maar helaas. Het is een juridische spel waar ik geen kaas van heb gegeten en met mede eigenaren kan je elkaar steunen ...helaas sta ik er alleen voor en durf ik niet eens meer antwoord te geven om normale zaken...bang om in de val gelokt te worden. beide bedrijven zijn nogal negatief bekend in Rotterdam.

Iejun

Iejun

op May 13, 2015

Discussie titel: Meer bescherming voor eigenaren met minder stemmen binnen een VVE met een groot-eigenaar

Tja ik dacht ik plaats dit bericht want na veel zoeken op forums kom toch een beetje als eindpunt bij de zin "Ja rot voor je" .."tja niets aan te doen".

Momenteel zit ik in een hel van een VVE waar een groot eigenaar samen mijn zijn gekozen VVE beheerder (zakelijke partners) de kantjes ervan af lopen. Ik heb een opgebouwde dossier waar je u tegen zegt en ik bevind mezelf in een positie waar weinig mij kunnen helpen. Ik heb het geld niet voor een advocaat en mijn rechtsbijstand vindt het niet interresant genoeg (of heeft hier echt geen zin in). Mijn kozijnen vallen er bijna uit van de houtrot niets wordt geschilderd. Reageren niet brieven, Voeren grote verbouwingen uit zonder mijn medeweten, maken onderling afspraken zonder mijn medeweten, vragen incassokosten zonder herinnering, schuiven offertes onder mijn neus om verwachten dat ik in 3 dagen betaal. Om gek te worden. De voorzitter van het Convenant 2012 "goed VVE beheer" hiervan op de hoogte gesteld...geen bericht. Iemand van D66 lokaal Rotterdam was er op de 1e vergadering. Zijn reactie "DRAMA" ook hij haakt af ..geen zin in.....voorzitter van het Convenant 2012 "goed VVE beheer" weet nu hier van ....geen reactie ...wie helpt mij zonder dat ik een lening hoef af te sluiten voor een jurist want die heb ik wel nodig tijdens een vergadering ...3 profs tegen mij als leek ...Een betaalbare jusrist zou mijn last verlichten.